Det Offentlige

Offentlig debat når den er bedst!

To vigtige ting du skal huske, når du bor til leje

Ingen kommentarer Del:
Lejligheder
h175

Der er mange store fordele ved at bo til leje. For eksempel står du ikke med en masse økonomiske problemer, hvis der pludselig er et eller andet, som stopper med at virke. Du har også altid mulighed for at opsige og flytte, så hvis nye chancer byder sig i livet, er du ikke bundet af en stor gæld og en lang salgsperiode. Der er mange, som vælger lejelivet, ikke af nød, men af egen fri vilje. 

Hvis du bor til leje, er der dog et par ting, du skal huske. Du skal jo nemlig sørge for, at alting er i orden, når du flytter ud. Læs med her.

Rent køkken

Husk de kedelige rengøringsdetaljer

Man føler sig ofte fristet til at springe de mest omstændige typer rengøring over. Eksempelvis er gulvvask ikke altid øverst på listen over ting, vi gider, og det samme gælder sådan noget som ovnrengøring. Det er dog supervigtigt, at du husker at gøre den slags en gang imellem, for ellers står du med en masse arbejde, når du skal flytte ud. En ovn, der aldrig er blevet vasket, er virkelig svær at få ren. Det kræver både masser af ressourcer og også dyrt rengøringsmiddel. Derfor er det langt smartere at få ordnet den kedelige rengøringsvedligeholdelse løbende, så du ikke får et stort besvær i sidste ende. 

Det er forståeligt nok, at du ikke gør det hver eneste uge, men prøv i hvert fald at få det ordnet et par gange om året for en sikkerheds skyld.

Kæledyr

Hold styr på dyrene

Hvis du bor til leje med et kæledyr, er det vigtigt at holde styr på, at din lejebolig ikke lider alt for store skader. Mange kæledyr kan godt lide at gumle i paneler, og nogle gange kan de godt komme til at tisse i hjørnerne. Den slags opdager udlejere som regel, og så kan det blive dyrt, når du skal flytte.

Sørg for at have løsninger derhjemme, som mindsker risikoen for, at dit dyr ødelægger hjemmet. Det kunne for eksempel være en god hundeseng, et kradsetræ eller en masse sjovt legetøj, dyret kan kaste med. Jo mere der er at tage sig til, jo mindre går det typisk ud over vægge, gulve og paneler. 

Previous Article

Sådan finder du frem til, hvad du skal købe til din baby

Next Article

Hund eller ikke? Sådan tager du stilling

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *