Det Offentlige

Offentlig debat når den er bedst!

Forny din stil og støt byens forretningsliv

Ingen kommentarer Del:
Ung kvinde
h175

Under corona-krisen har langt de fleste butikker i byerne og erhvervslivet generelt lidt store økonomiske tab. Med en forestående åbning af samfundet i minde har du nu muligheden for at støtte op om forretningerne, der endelig må åbne op igen. Men måske har du svært ved at finde en årsag til at tage ind til byen og sætte gang i økonomien igen. 

Som forbruger har man en vigtig rolle i krisetider, da det er forbrugernes aktivitet, der langt hen ad vejen styrer virksomhedernes ageren. Der findes heldigvis masser af gode anledninger til at værdige byen og dens butikker et besøg. En af disse er, at man kan forny sin stil i takt med at samfundet ændrer sig efter en krise, der har sat hverdagen i perspektiv. Har vi ikke alle et behov for forandring lige for tiden? Læs med her og få de bedste tips til hvordan du fornyer din stil, samtidig med at du sætter gang i hjulene på den danske økonomi – det kunne vi alle trænge til.

tøjstativ

Tøm og genfyld dit klædeskab

En klassisk forandring i stilen hos et menneske består typisk i, at man erhverver sig noget nyt tøj. Langt de fleste mennesker gemmer på gamle klude, som de meget sjældent bruger. Ofte er det faktisk en større procentdel af klædeskabet, der står ubrugt hen. Det er en skam, da andre kunne få glæde af det tøj, du ikke gider at gå i. Derfor kan det være en sjov og spændende ting at tømme klædeskabet for alt, hvad du ikke benytter på daglig basis og så tage på shopping i byen med nyt tøj for øje. 

Tøjbutikkerne er fyldt til randen med den nyeste mode og savner mildt sagt besøgende efterhånden. Du kan med lidt god vilje sammenkoble shoppingturen med et cafebesøg eller lignende, så også restaurationsbranchen får glæde af dit forbrug. Af og til har man altså også bare brug for en pause fra at kigge på tøj.

Frisør

Få en ny frisure

Under corona-krisen har der været mange trends. Et eksempel på en ny trend er den, at mænd barberede sig skaldede hjemme på badeværelset. Hvis du stadig har håret intakt er det måske på tide med en ny frisure. Det kan byens frisører hjælpe med. Her får du en liste med hyggelige og snakkesalige frisører, der står klar til at give dig en ny frisure. De er professionelle og en shoppingtur er i ikke helt i hus før man har fået en ny frisure. Selv hvis du hører til dem, der har barberet sig skaldede kan du glæde din frisør med et besøg i håb om at erhverve dig en smart paryk, såfremt du fandt ud af at “skaldet” ikke lige var din stil – for det er jo ikke alle, der kan bære denne vovede frisure.

 

Previous Article

Få hjælp af den rigtige psykolog

Next Article

Gør dit hjem funktionelt

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *