Det Offentlige

Offentlig debat når den er bedst!

Sandsække er gode til udetræning

Ingen kommentarer Del:
Sandsække er gode til udetræning
h175

Når vejret er godt kan det være lidt kedeligt at skulle ind i et fitnesscenter eller en hal for at træne motion. Man vil hellere være ude, men samtidig ønsker man, at få den sommerkrop som er så eftertragtet blandt alle og som ikke kommer af sig selv. Det er demotiverende at stå indenfor og kigge ud på solen og den blå himmel mens man måske løfter jern eller står på en crossmaskine eller et løbebånd. Der er dog heldigvis alternativer, som man kan benytte sig af. En af de ting man kan gøre er at man kan bruge nogle sandsække til sin træning. Dem kan man af og til finde i et fitnesscenter, men man kan dog lige så godt købe dem selv. De er ikke så dyre og de er gode at have med ud at træne udenfor.

Strandtræning kan være en sjov form for motion

Der er mange forskellige steder man kan træne udenfor. Mange går i den lokale park, hvor man uden tvivl vil se andre mennesker, som står og træner. Meget ofte er det en ting, som yoga, som mange de praktiserer. Det kan dog også være noget som løb, som også er meget populært. Har man ikke en park i nærheden kan man måske finde en strand og lave en dagsudflugt. Især hvis man kender andre der går op i sport og at røre sig kan man høre om der er nogle, som vil med. Er det tilfældet kan I sammen tage en bil til stranden og så kan I starte dagen med at træne sammen.

I kan fylde nogle sandsække i bilen og så behøver I faktisk ikke meget mere end det. Man kan både lave lege, hvor man træner sammen og hvor man er hver for sig. Eventuelt kan I lave en kombination. Det er nemlig vigtigt, at det ikke bliver for ensformigt. For meget ofte kan det ensformige aspekt gøre, at folk går død i træningen. Så ender det med, at de helt stopper og det er naturligvis en skam. I kan starte med at kaste sandsækkene på en måde, så I konkurrerer i længde. Den, der er dårligt til at kaste med sandsække skal for eksempel ned og lave nogle armbøjninger. På den måde bliver det endnu hårdere at kaste sandsækkene og dermed bliver det en endnu sjovere leg. Bliv inspireret her hvis du ønsker at se på nogle sandsække og se hvad de koster.

Med sandsække kan du træne hele kroppen

Har du sandsække er der ikke et sted og en muskel i kroppen du ikke kan træne. Det er klart, at det er mest oplagt at træne armene ved at kaste sandsækkene på forskellige måder. Det behøver dog ikke kun være armene, der får opmærksomhed. Du kan nemlig også placere en sandsæk på låret og dernæst løfte låret op og ned. Du kan gøre det samme på det bageste af læggen, og så får du også trænet benene. Du kan også lægge en sandsæk på ryggen og tage armbøjninger, hvilket giver noget ekstra til armtræningen.

 

 


Artiklen er udtryk for skribentens holdning og indeholder ikke redaktionelt materiale.

Previous Article

Vær fornuftig omkring lån

Next Article

Vælg at låne penge i Norge

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *