Det Offentlige

Offentlig debat når den er bedst!

Coronavirus – Rejser vil aldrig være det samme

Ingen kommentarer Del:
Samfund og sikkerhed
h175

Coronavirus pandemien er uden tvivl den hidtil vigtigste begivenhed i 2020, og har som bekendt påvirket vores alle sammens liv på et utal af uforudsigelige måder. I denne sammenhæng skal det dog handle om rejser, og nærmere bestemt hvordan pandemien vil påvirke os, når vi igen har fået det grønne lys til at rejse ud i verden. Mens du venter på, at Corona skal slippe taget i verden, så kan du med fordel bruge ventetiden på at læse de mange gode indlæg hos Dullemagasinet.

Hvornår kan vi rejse igen?

Dette spørgsmål er i skrivende stund mere eller mindre umuligt, at komme med et definitivt svar på. det afhænger nemlig af en lang række forskellige faktorer, såsom de forskellige landes lovgivninger vedrørende lufttrafik og ikke mindst om der udvikles en vaccine indenfor den nærmeste fremtid. 

Rejser

Længere køer

Uanset hvad, så skal vi nok forberede os på længere køer i lufthavnen. Dette skyldes nemlig, at uanset hvilke rejser der er tale om, så er der nok en god chance for at man som passager skal testes inden man får lov til at boarde ens fly. Og dette vil naturligvis forsinke transittiden  i lufthavnene ganske betragteligt. Desuden skal man også forvente karantæne perioder på op til 2 uger, når man ankommer til visse lande.

Bevis på immunitet eller vaccine

Rejser vil desuden yderligere blive påvirket alt efter om der endelig udvikles en vaccine mod Covid19. Der vil nemlig nok være stor sandsynlighed for, at man skal medbringe et vaccinekort til ens gate, så flyselskaberne kan være helt sikre på at ingen smittede rejser. Det samme vil desuden gælde for folk, der er immune overfor sygdommen. Hvordan disse certifikater vil se ud, er endnu umuligt at sige med sikkerhed – muligvis som armbåd, der kan skannes.  

Rejser skal retfærdiggøres

Det er bestemt ikke umuligt, at rejser efter Corona til en vis grad skal retfærdiggøres overfor myndighederne. Her vil der nok især gives prioritet til erhvervsrejsende, hvorimod alle turister nok ofte bliver nødt til at ansøge om særskilte visaer. Rejser bliver med andre ord en hel del mere besværligt end vi har været vant til.

flyafgange

Rejser bliver dyrere

Vi har de seneste 20 år været utrolige heldige, når det kommer til at finde en billig flybillet. Tiden med billige flybilletter kunne desværre til en vis grad se ud som at være ovre. Dette skyldes den uden tvivl strengere globale lovgivning, der vil træde i kraft efter Coronavirussen. Og dette betyder færre passagerer tilladt ombord, og dermed højere billetpriser. Desuden kunne man også sagtens forvente færre tilladte afgange, hvilket naturligvis også vil være med til at presse billetpriserne opad.

Selskaberne vil konkurrere om den bedste luft

Sidst men ikke mindst, så vil vores rejser med fly også påvirkes på en anden måde. Netop fordi der i kølvandet på Covid19 vil være en langt større bevidsthed om den luft vi indånder, så kunne man godt forstille sig at de forskellige flyselskaber vil promovere sig selv via deres kabiners luftkvalitet. Der er jo trods alt ingen, der vil se frem til at sidde i en lukket kabine sammen med andre i en verden efter Coronavirus. 

Previous Article

Sådan fremhæver du din naturlige skønhed

Next Article

Underholdning er et vigtigt middel mod kedsomhed under corona

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *