Det Offentlige

Offentlig debat når den er bedst!

Sådan holder du en god pokeraften for dine venner

Ingen kommentarer Del:
pokerspil
h175

Kan du og dine venner også godt lide at spille poker? Poker er et intenst spil, og det er virkelig noget, man kan få en fed aften ud af. Mangler du gode råd til, hvordan du kan holde en perfekt pokeraften sammen med dine venner?

Vælg den perfekte aften

Det er for det første vigtigt, at du vælger den rigtige aften til at holde din pokeraften. Det er ikke så sjovt, hvis der er nogle, der skal tidligt op dagen efter. Det kan tage lang tid at spille poker, og det er ikke så sjovt, hvis man pludselig skal afbryde det midt i det hele, fordi det bliver for sent. Det kan derfor være, du skal holde det enten en fredag eller en lørdag.

stak af pokerchips

Inviter dine venner over

Det er naturligvis også nødvendigt, at du inviterer dine venner over. Du skal have mindst 5 venner at invitere, før det rigtigt giver mening. Det er helt ideelt, hvis du kan få mellem 6-10 personer. Det er selvfølgelig også bedst, hvis disse venner kender reglerne for poker. Men hvis de ikke gør, så er poker heldigvis nemt at lære. Det er dog ikke så nemt at mestre – og derfor er det måske bedst, hvis I alle sammen er på nogenlunde det samme niveau.

Find kort og pokerchips

Du skal også huske at købe kort og pokerchips. Det er en god idé, hvis du køber nogle kort i god kvalitet. Hvis man køber billigere kort, så kan de godt hurtigt blive slidt og få unikke kendetegn – og den holder altså ikke i poker. Det er også derfor, man kan købe spillekort billigt i USA i kasinoerne – her bruger man nemlig kun et kortspil én gang, før man skifter til et nyt. Du kan læse meget mere om poker på pokernyheder.

Små eller store turneringer?

I skal også overveje, om I gerne vil spille små eller store turneringer. Det er vigtigt, at I er enige, ellers bliver det ikke sjovt for alle. Det er måske bedst, hvis I spiller for mindre beløb, så det ikke har for store konsekvenser for dem, der taber.

mænd til pokeraften

Spil inden spillet begynder

Man kan godt have nogle snacks som f.eks. chips eller popkorn, når man spiller poker, men det er ikke ideelt, at man sidder og spiser et måltid. Her er der risiko for, at kortere bliver fedtede, og det er ikke lige noget, man så ofte gør rent. Derfor er det en god idé, hvis I spiser, inden spillet begynder.

Hold en pæn tone

Det kan hurtigt opstå en grim tone, når man spiller spil. Dette gælder ikke bare for poker, men for alle spil. I kan på forhånd aftale, at der skal holdes en pæn tone. Så går alle glade fra aftenen. 

Previous Article

3 tips til at vælge den rette revisor

Next Article

Undgå ludomani – behold det sjove! Gode råd om spil

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *