Det Offentlige

Offentlig debat når den er bedst!

Når det kommer til det offentlige, er der flere fradrag end du aner

Ingen kommentarer Del:
termografering_termisk_kamera_spar_penge
h175

Det kan ikke komme som nogen overraskelse, at der rent faktisk er rigtig mange, der hvert går glip af en lang række fradrag. Og det betyder, at der rent faktisk også er en hel del, der kunne have fået lidt flere penge til over i deres økonomi, hvis blot de havde kendt til nogle af alle disse fradrag.

Og selvom der er mange, der forsøger at gøre opmærksom på de ting, som der kan hentes et fradrag ind på, så er der stadig mange, der glemmer det eller simpelthen ikke ved det. Og det gælder især, når det kommer til det ellers meget populære håndværkerfradrag. Men heldigvis kan det hentes tilbage helt tilbage fra de sidste tre år.

Mange benytter sig ikke af deres håndværkerfradrag – og det kan der være flere grunde til

Der er rigtig mange, der hvert år glemmer at gøre brug af deres håndværkerfradrag. Og det kan der være flere grunde til. Der er nemlig mange, der slet ikke får det indberettet, fordi der er så mange andre ting, som der er vigtige at tænke på i hverdagen.

Renovering_termografering_termisk_kamera

Og så er der også mange, der udsætter det, fordi der skal bruges en række oplysninger, som man måske ikke lige er i besiddelse af på det tidspunkt, hvor man sidder klar foran sin computerskærm. Og desværre er der så også dem, der stadig ikke er bevidst om, at de kan benytte sig af et håndværkerfradrag, og det er jo virkelig ærgerligt.

Det er en let måde, hvorpå man kan få lidt mere overskud i ens økonomi på trods af renovering

Vi leder nemlig alle altid efter nogle måder, hvorpå man kan tjene nogle flere penge og dermed også spare nogle. Det er nemlig sådan, at man kan få noget mere luft i sin økonomi lige såvel, som det også er sådan, at man kan få råd til noget mere sjovt i sin hverdag.

Og ofte er det sådan, at det er lige præcis det, som man har behov for i en hverdag, der ellers er meget stresset og travl. Det handler således også om at finde de penge, så man kan forkæle sig selv lidt og nyde de små øjeblikke, hvor man får en pause fra den travle dagligdag. Pengene fra håndværkerfradraget kan således lande på et meget tørt sted.

termografering_termisk_kamera_energi

Få udbetalt håndværkerfradraget for at få efterisoleret dit hjem

En af de ting, som du for eksempel kan få et håndværkerfradrag på, har at gøre med den energioptimering, som du kan lave i dit hjem. Det kan du for eksempel gøre ved at efterisolere det, hvis det viser sig, at det er nødvendigt. Det kan du finde ud af ved brug af termiske kameraer.

Disse kan nemlig via infrarøde billeder fortælle dig, om der er nogle steder og områder i dit hjem, hvor der slipper varme ud, mens der slipper varme ind. Ved at få det ordnet med en efterisolering får man således optimeres ens hjem, og det er noget, som der både kan være en fordel for ens pengepung og miljøet. Og så er det ydermere noget, der kan give det berygtede håndværkerfradrag, hvorfor man kan få lavet efterisoleringen endnu billigere end først ventet.

 


Artiklen er udtryk for skribentens holdning og indeholder ikke redaktionelt materiale.

Previous Article

Hvordan skal dit drømmehus bygges?

Next Article

Tjen ekstra til sommerens rejser

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *