Det Offentlige

Offentlig debat når den er bedst!

Lad virksomhedens computere følge med tiden

Ingen kommentarer Del:
f_secure_anti_virus_program
h175

I dag kan man stort set ikke eksistere som virksomhed, hvis ikke man i høj grad er blevet digitaliseret. Langt de fleste menneskers job involverer faktisk en computer på den ene eller anden måde, og de informationer, som før skulle nedskrives, kopieres og deles kan nu gennemgå samme proces online langt hurtigere og nemmere.

Det faktum, at stort set alle virksomhedens værdifulde informationer ligger online er dog også noget af en trussel. Hvis ikke man passer godt på, er disse informationer nemlig enormt sårbare, og det er desværre de færreste virksomhedsejere, der har en dybdegående forståelse for online sikkerhed.

Konsekvenserne ved usikre computere

Hvis du er en af disse virksomhedsejere, bør du overveje, om det er på tide at hyre en computerkyndig, der skal være ansvarlig for, at denne vitale del af din virksomhed ikke løber ud mellem hænderne på dig. Hvis du først bliver hacket eller virksomhedens computersystem pådrager sig en virus, er der nemlig ikke særlig meget at gøre. Derfor er det så enormt vigtigt, at i forebygger sådan et angreb.

f_secure_anti_virus_program

For det første kan det give et voldsomt indhug i omsætningen for en virksomhed, der lige er startet op eller som ikke har ressourcerne til at rette op på den slags hurtigt. Derudover kan det også være direkte strafbart for jeres vedkommende, hvis det viser sig, at I ikke passede ordentligt på jeres kunders personlige oplysninger.

Derfor er det vigtigt, at I lader virksomhedens computere følge med tiden og husker at opdatere både styresystemer, sikkerhedsprogrammer og lignende. Rigtig mange online angreb bliver nemlig mulige fordi, at virksomhedens computere ikke var blevet opdateret, så de havde de nyeste sikkerhedsforanstaltninger.

Det er til trods for, at langt de fleste opdateringer af denne typer er fuldstændig gratis, så snart man har købt systemet eller programmet.

Få et antivirusprogram

Det kræver selvfølgelig, at i allerede har et sikkerheds- eller antivirusprogram af den ene eller anden art. Hvis I ikke har det, men i stedet bare har brugt det gratis antivirusprogram, der følger med computerne eller slet intet, så bør i hurtigst muligt få skaffet jer noget.

Et antivirusprogram behøver ikke at være dyrt, men jo mere man betaler for det, jo mere omfattende plejer det også at være. Derfor kan det altså godt betale sig at bruge en del penge på den slags. Det er måske ikke nemt at se, at man sparer noget ved det, men i det værste nødstilfælde kan det skærme jer fra en masse besvær.

f_secure_anti_virus_program

Hvis du ikke ved hvad du skal købe, og hvad du bør kigge efter, kan du eventuelt tage et kig på F-secure sikkerhedsprodukter. Det er antivirusprogrammer i høj kvalitet, og der er noget på ethvert prisniveau og til ethvert behov. De tilbyder både ganske almindelige antivirusprogrammer samt programmer, der kan beskytte jeres personlige oplysninger eller som kan markere potentielt farlige hjemmesider.

Tager man den skridtet videre, kan man også få produkter, der kryptere enhver handling på computernes netværk. På den måde undgår I simpel virus men også mere ondsindede og bevidste angreb.

 


Artiklen er udtryk for skribentens holdning og indeholder ikke redaktionelt materiale.

Previous Article

Tjen ekstra til sommerens rejser

Next Article

Det er vigtigere end nogensinde før at overveje indretningen i de offentlige institutioner

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *