Det Offentlige

Offentlig debat når den er bedst!

Hold rummet og hovedet rent

Ingen kommentarer Del:
Hold rummet og hovedet rent
h175

En ny trend

Nu om dage er der stort set en ny trend hver eneste uge. Det er som om, at der hele tiden er mennesker, som har fundet løsningen på livets store spørgsmål, og at man blot skal købe deres bog eller hvad ved jeg for, at man får løsningen. Men sådan er det ikke her. Jeg har ikke tænkt mig at lyve for dig og sige, at det her vil gøre op for alle problemer i dit liv – det gør det ikke. Det vil dog give dig en hel masse redskaber du kan bruge i din hverdag til at overkomme forskellige problemer. Det vil give dig en hel masse redskaber du kan bruge til, at gøre dit liv og dine hverdage bedre, end de var før.

Tricket er egentlig meget simpelt. Det er ikke noget du skal købe en bog for at læse om, det er simpelthen bare at tage sig sammen og få ryddet lidt op. Der er mange mennesker der rapportere forringet livsglæde hvis de lever i miljøer, som ikke er rene. Det er selvfølgelig ikke alle der har det således, men det er en betydelig del af befolkningen under alle omstændigheder. Og hvis du nogensinde har levet i et beskidt rum og følt dig lidt, hvad skal man sige, magtesløs, så er du uden tvivl en af disse personer. Det er noget der sker for rigtig mange og det er sket for mig også. Måske har man en dårlig dag, og så lader man bare være med at rydde op dag efter dag indtil hele ens tilværelse er så beskidt at man føler sig fuldstændig afkræftet. Men der er en løsning, og det er simpelthen bare lidt zen-inspireret. Du skal give afkast på alle de ting du ikke har brug for og kun leve på de ting, som rent faktisk er nødvendige for dig. Det vil altså sige, at du ikke skal fylde dit hjem med ting du ikke har brug for. Du skal ikke fylde dit sind med ting du ikke har brug for. Der er måder at komme udenom det på og det er simpelthen bare ved at være smart og undgå sådanne ting. Det er den bedste måde du kan få glæde i livet, for hver gang man kommer hjem til et rent hjem bliver man glad.

Smarte løsninger

Det handler altså bare om at tage sig lidt sammen og får gjort lidt rent selvom man måske ikke har lyst. Der er en smart regel der hedder 5-minutterreglen som går på, at hvis det tager mindre end 5 minutter så skal du bare få det gjort med det samme. For jo længere man venter, jo mere hober det sig op og det er altså bare en god ide at få det gjort med det samme så. Så kan du bruge den tid du sparer senere på alle de ting du jo nu har lyst til. Du kan se mere hér om denne smarte lille filosofi som tager verden med storm.

En anden smart løsning er at sørge for dine dyr har det rigtige udstyr så det ikke ser rodet ud. Det kan du købe hos Canem.dk som du kan læse mere om på dette link.

 


Artiklen er udtryk for skribentens holdning og indeholder ikke redaktionelt materiale.

Previous Article

Mobilcasino har en stigende popularitet

Next Article

Flybilletter til Paris

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *