Det Offentlige

Offentlig debat når den er bedst!

Sådan gør du din stue til hjertet af hjemmet

Ingen kommentarer Del:
mor med barn
h175

Er du træt af at ungerne altid sidder inde på deres børneværelser og at du er partneren måske ikke engang snakker sammen, selvom i befinder jer i samme rum med hinanden?

I de nyere tider er der mange familier der har oplevet at miste kontakten med hinanden, selvom de stadig bor i samme hus. Se her hvordan du kan gøre stuen til hjertet af hjemmet og hvordan du dermed kan skabe mere hjerterum sammen med din familie.

Familie på mole

Læg en rutine

Hvis du gerne vil tilbringe mere tid sammen med din familie, så er det vigtigt at der også bliver skabt en god rutine omkring det. Fastlæg for eksempel præcis hvornår det er i løbet af ugen, at i skal mødes inde i stuen og tilbringe tid sammen. I lever jo hver jeres ofte travle liv og det handler om at finde et tidspunkt, som passer til alle skemaerne.

Aftal herefter med de andre at elektronik ikke må benyttes – medmindre det er i altså skal hygge jer omkring en god film med popcorn til. En at de ting der netop gør, at man mister kontakten med sin familie er, at man sidder hver på sit elektroniske apparat og dermed er lukket inde i hver sin verden.

 Stue

Gør stuen hyggelig

Der er ingen der har lyst til at tilbringe tid inde i et rum, som der ikke er spor er hyggeligt at være i. Sørg derfor for at hygge godt op i stuen med en god lænestol, bløde puder og tæpper, så man rigtig kan komme i hygge humør. 

Hvis du har en brændeovn, er det også helt optimalt at starte op i denne om vinteren for at skabe en god hyggestemning derinde. Og ellers kan nogle levende lys, som for eksempel stearinlys, også hjælpe med at skabe en god hyggestemning og til at gøre stuen til hjertet af hjemmet.

Previous Article

Vi bruger internettet som aldrig før

Next Article

Bliv klogere på sportens verden

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *