Det Offentlige

Offentlig debat når den er bedst!

Pas på dig selv, din familie, din fremtid og din økonomi med forsikringer

Ingen kommentarer Del:
Hånd holder familie
h175

Hvis du gerne vil sikre dig selv, din familie, din bolig eller dine værdier så er det vigtigt, at du har forsikringer. Et anslået cirka tal på, hvor mange danske husstande, der ikke har en indboforsikring, er hele 7 procent og det er 7 procent for meget. Nogle forsikringer er lovpligtige og derfor ser man ikke så tit, at folk ikke har dem. Udover det så viser undersøgelser, at det er cirka hver 5. unge mellem 21-24 år, der ikke har en indboforsikring eller en ansvarsforsikring. Det er et højt tal og tyder på, at forsikringer ikke er noget vi snakker om med vores børn. Her kan du læse mere om, hvorfor det er vigtigt at have en forsikring og tale om forsikringer.

bil skade

Det er aldrig for tidligt at blive forsikret

En forsikring er lidt ligesom et økonomisk sikkerhedsnet. Det er din måde at sikre dig, din familie, dit hjem, dine værdigenstande og din økonomi. Det er til dig før uheldet er ude og når uheldet er ude. Får du en skade, som er langvarig, så kan du også blive økonomisk kompenseret, hvis du har en forsikring, har du derimod ikke en og bliver ude af stand til, at arbejde eller til at arbejde lige så meget som før, så er det din egen økonomi der får et indhug. Selvom det måske ikke virker relevant for dig nu, så er det aldrig for tidligt at få en forsikring. Det er også din mulighed for at sørge for, hvis ting går i stykker, at det kan blive erstattet. Det kan både være dine egne ting, men også hvis der sker et uheld hos naboen, i byen eller hjemme ved en af vennerne. Det er din økonomiske sikkerhed der står på spil og derfor er det en god idé, hvis du ikke allerede har en, at få en forsikring i dag.

Barn og voksen

Snak med dine børn om forsikringer

Du kan finde en billig forsikring her og få tilbud og overblik over de forskellige forsikringer. På den måde er du sikker på, at du kan få den forsikring der passer til dig, dine behov og din økonomi. Det er også vigtigt, at du ikke får en forsikring som der ikke er behov for. Har du brug for hjælp og rådgivning, kan du søge det hos selskaberne. Er det lidt en jungle, at finde rundt i? dette er en af grundene til, at du skal snakke om forsikringer med dine børn, så de har mulighed for, at forberede sig og lære om det.

Previous Article

Derfor er det fedt at spille online spil

Next Article

Sådan får du mest muligt ud af dit høreapparat

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *