Det Offentlige

Offentlig debat når den er bedst!

Et escape room ryster dig og dine kollegaer sammen

Ingen kommentarer Del:
h175

Enhver god arbejdsplads kræver et godt samarbejde og sammenhold mellem medarbejderne. Til det formål findes der en masse glimrende teambuilding-aktiviteter, der kan styrke dig og dine kollegaers forhold og fællesskab, såsom de populære escape rooms.

Her i artiklen kan du blive klogere på, hvorfor du og dine kollegaer skal give jer i kast med et underholdende og udfordrende escape room.

Hvad er et escape room?

Hvis du aldrig har hørt om konceptet før, tænker du måske: hvad er et escape room? Et escape room er typisk et fysisk rum, hvor en gruppe deltagere skal arbejde sammen om at klare en mission, der består af forskellige opgaver og gåder, som skal knækkes. Missionen skal klares på begrænset tid, oftest 60 minutter, men et spil kan vare fra 5 minutter til 120 minutter.

Spillet kan have forskellige mål, såsom at finde en kode eller nøgle til udgangen, heraf navnet escape room, men det kan også handle om at finde en nøgle til et pengeskab eller noget helt tredje.

Escape rooms er i de senere år blevet enormt populære over hele kloden og der findes i dag tusindvis af kommercielle escape rooms rundt om i verden.

Kræver en stor portion samarbejde

Teambuilding handler om at forbedre og styrke samarbejdet medarbejderne imellem, og det får I rig mulighed for i et escape room. Her handler det nemlig i meget høj grad om at arbejde sammen og at tænke kreativt og ud af boksen.

Der findes en lang række af temaer, I kan vælge blandt. De fleste drejer sig om at undslippe et sted, f.eks. et fængsel, en hule eller lignende. Mange af spillets opgaver er grundet i logik, hvor det handler om at bruge hovedet, mens andre gåder baserer sig på fingerfærdighed, lugt, sprog, og meget andet. Det sikrer, at alle deltagere har noget at foretage sig og bidrage med.

Et af formålene med opgaverne er, at de skal invitere jer til at kommunikere. Desuden kan I i gruppen ofte arbejde med flere opgaver på en gang, hvilket træner og forbedrer jeres koordinationsevner.

Previous Article

Brug sommeren på at få klaret projekterne i haven

Next Article

Bæredygtige gaver vinder indpas

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *