Det Offentlige

Offentlig debat når den er bedst!

Er det blevet tid til at komme ud i offentligheden?

Ingen kommentarer Del:
h175

Lider du af angst, så er du først og fremmest slet ikke alene og social angst er noget af det som flest med sygdommen har med sig. At skulle ud i det offentlige, er derfor en af de største udfordringer du kan stå overfor, uanset om det handler om at skulle ud for at handle, møde på arbejde eller hvad der eller måtte være nødvendigt eller ønskeligt at opnå ude på den anden side af hoveddøren i dit hjem. Men forestil dig lige at have din absolut bedste ven ved din sidelinje, en ven du altid kan snakke til og stole på, uanset hvor mange mennesker der er omkring dig. Det vil i hvert tilfælde for mange være betydeligt nemmere, med en firbenet kammerat med i hånden når det er tid til at komme ud i det offentlige. 

Skal du finde den perfekte selskabshund? 

Hvis du har hørt omkring det begreb der hedder en psykisk servicehund, så har du måske også hørt, at det er dig selv der skal anskaffe dig sådan en, før end at den kan komme med i indkøbscenteret med det rette mærke på ryggen eller kan være din makker på arbejdspladsen for at du kan finde den nødvendige ro der skal til. At finde den rette selskabshund der først og fremmest kan være din bedste ven, men som dernæst også kan agere servicehund når det hele bliver lidt ekstra svært, det er ikke lige let. Hvis du gerne vil have en hund der følger dig i tykt og tyndt og aldrig svigter med selskabet, så kan en bichon frisé måske være lidt præcis det du leder efter? 

Et venligt skub bag i

Har du brug for et meget venligt og et meget kærligt skub bag i, så bør du overveje kraftigt om det ikke skulle være en bichon frisé der skal være lige præcis den hund der kan gøre dette. Læs om bichonfrisé her, men være ikke i tvivl om, at der her er tale om en meget kærlig, loyal og omsorgsfuld hunderace, der altid vil være der for dig, i hvilken som helst situation, og du vil bestemt ikke være den eneste med en psykisk servicehund af samme race. 

Previous Article

Online Sikkerhed er et Must i 2020

Next Article

Guide: Det skal du huske, når du bygger et træhus

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *