Det Offentlige

Offentlig debat når den er bedst!

Er det blevet for dyrt at tage ud og spise?

Ingen kommentarer Del:
h175

Tingene i Danmark er blevet dyrere på det seneste. Benzinpriserne er skudt i vejret, det samme er elpriserne og dagligdagsvarerne koster også mere end de plejer. Du kan også godt regne med, at få en noget større regning, næste gang du er ude og spise. 

Det er blevet 10% dyrere at spise ude

I Danmark har det aldrig været en helt billig fornøjelse at spise ude på restaurant. Men nu er priserne steget endnu mere, og du kan regne med at betale ca. 10% mere, når du bestiller mad udenfor hjemmet. På trods af det, så virker det til, at danskerne stadig ofte spiser ude på caféer og restauranter. 

Det er ikke kun på restauranterne at priserne stiger. Det koster også mere at handle ind til sin egen mad. Der er dog flere penge at spare, hvis du selv vil stå i køkkengryderne – men det er sjældent lige så hyggelig som en tur ud og spise

Derfor elsker vi at spise ude

Hele Danmark bugner af hyggelige, romantiske og charmerende små spisesteder, som lokker med friskbrygget kaffe, nynordiske delikatesser og søde fristelser. Der er også noget helt særligt over at tage ud og spise. Det giver mange et velfortjent afbræk fra hverdagens tumult, og spise sammen med ens nærmeste ude på en hyggelig restaurant. 

Det lader til, at vi, til trods for de stigende priser, gerne holder fast i vores spise-ude-kultur her i Danmark. Især i hovedstaden er det populært at nyde sin frokost- eller aftensmad på en restaurant. 

Hvis du stadig gerne vil komme ud og spise uden at betale i dyre domme, så kan du med fordel tage ud og spise til frokost frem for om aftenen. De fleste spisesteder har en noget billigere frokostmenu, så her kan du i hvert fald spare nogle kroner.

Previous Article

Vær sikker!

Next Article

Julegaven til manden, der elsker værktøj

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *