Det Offentlige

Offentlig debat når den er bedst!

Disse steder vil du elske at have et spejl i dit hjem

Ingen kommentarer Del:
h175

Badeværelset er måske det mest hyppige sted i hjemmet at placere et spejl. Det er for mange også i høj grad meningsgivende, da det netop er der store dele af den daglige hygiejne foregår, og altså netop der, hvor et spejl kan være særligt praktisk. Men der er måske også andre steder, hvor spejlet kan indtage en retmæssig plads. Det kan du overveje, men du læser videre.

Et spejl i entréen

Om du har en entre, et bryggers eller en lille gang, hvor dine sko står og jakken hænger, så vil du måske kunne blive overbevist om, at et spejl dette sted i hjemmet kan have sine fordele – i det tilfælde, at du ikke allerede har sådan et spejl. For det første muliggør spejle i entréen, at du kan tage et sidste blik på den facade du bringer ud i verdenen den pågældende dag. Måske har du allerede gjort dette, da du klædte dig på, barberede dig eller lignende, men disse gange har du måske ikke fået det overordnede billede, som du kan få her. Med sko og jakke og i fuld figur, kan du være sikker på, at det hele forholder sig som du ønsker inden du for alvor møder verdenen.

Spejle i stuen

Måske tænker du, at det er en smule forfængeligt og måske også lidt prætentiøst at placere reflekterende overflader i en stue. Men forsøger du at fortrænge det udelukkende praktisk aspekt af spejlet, så vil du gennem lidt spejlshopping, måske opdage at spejle kan være utroligt smukke og interessante ophæng, såvel et til dels lysforstærkende element i din indretning. Så har du et hjørne, hvor vinduernes lys ikke helt når hen, så kan et strategisk korrekt placeret spejl, måske afhjælpe netop det. Og så kan du måske også eksperimentere med spejle som en æstetisk og potentielt kunstnerisk instans.

Previous Article

Derfor er en tømrer din bedste ven i nøden

Next Article

Nøgleovervejelser før du bygger dit drømmehus

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *