Det Offentlige

Offentlig debat når den er bedst!

Derfor er det en god idé at sørge for snerydning inden sneen falder

Ingen kommentarer Del:
h175

Derfor er det en god idé at sørge for snerydning inden sneen falder

Hvad enten der er tale om privat grund eller en arbejdsplads, skal der sørges for snerydning kort efter sneens fald. Hvis du ikke allerede har gjort dig overvejelser omkring snerydning bør du derfor gøre det nu.

Det er dit ansvar som ejer, at sørge for at der ryddet for sne – også når den kommer uventet

Snerydning i København er ligesom snerydning alle andre steder. Den skal ryddes og hurtigst muligt, så der ikke er nogen der kommer til skade pga. sne eller glatte flader. Det er nemlig dit ansvar som ejer, at der er ryddet, så det ikke giver anledning for problemer for forbipasserende.

Har du en virksomhed, hvor dit salg foregår ved fysisk salg, vil dine kunder være afhængige af fri passage med adgang til din entré. Man kan selvfølgelig vælge at møde ind en time før beregnet, for at skovle sneen bort, men det er alt andet lettere at outsource på dette område, og vælge et professionelt firma, der kan tage ansvar for snerydningen.

Når Snevagten A/S står for din snerydning, så er det ikke bare om morgenen eller om aftenen at de kommer forbi. Sner det i løbet af dagtimerne, nytter det ikke noget at du må vente med at få ryddet igen, til når de kommer forbi til aften. De ved at det kan koste kunder i din biks og derfor hedder aftalen med dem også, at de kommer når der er snefald.

Du kan trække snerydning fra i dit regnskab

Hvad koster det så at få snerydning? Der er ikke en fast pris for alle, da alle behov er individuelle, men du kan hurtigt og let gå ind på hjemmesiden og udfylde kontaktformularen. Herefter vil Snevagten A/S tage kontakten til dig, for at få svar på de spørgsmål der er afgørende for, hvad deres tilbud vil ende med.

Når de har fået alle de informationer de har brug for, vil du bare skulle vente kort på at modtage et uforpligtende tilbud fra dem. Dette tilbud er ikke noget du skal sige ja til, så hvis det ikke imødekommer din forventninger, kan du bare sige nej tak.

Passer tilbuddet lige ind på vedligeholdelseskontoen i bogføringen, så kan du takke ja og derefter vide dig sikker på, at der nu er styr på al den snerydning der måtte være krævet, når den kommer. Du kan også trække denne udgift fra i dit regnskab.

Sneen kommer altid ret pludseligt og i stedet for at stå helt overrasket og skal til at finde løsninger her og nu, er det et rigtig smart træk at være forberedt og få det bestilt i god tid.

Previous Article

Undgå ludomani – behold det sjove! Gode råd om spil

Next Article

Få styr på din tid, når du spiller

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *