Det Offentlige

Offentlig debat når den er bedst!

Sådan indretter du din bolig med de nyeste trends

Ingen kommentarer Del:
indretning
h175

Hvad er de nyeste boligtendenser, og hvordan implementerer man dem i sin bolig på en fed og naturlig måde? Her kommer nogle tips til de nyeste trends inden for bolig indretning. Man kan altid bruge boliginspiration, specielt hvis du er ved at indrette et nyt rum eller står foran en flytning eller renovation. Se mere på https://jysktidende.dk/.

Indret bæredygtigt

Vi kommer ikke uden om at bæredygtig indretning er vejen frem, og langt ind i fremtiden. Måske har du nogle gamle møbler, du kan give nyt liv ved at reparere det, så du kan genbruge dem på en ny måde. Så er du også helt med på den nyeste trend. Når vi køber nyt, skal vi tænke langsigtet, og investere i designs der holder i mange årtier ud i fremtiden. Man kan også gå efter produkter, der er produceret bæredygtigt. Den bæredygtige boliginspiration findes mange steder. Bliv inspireret til at bo mere bæredygtigt.

Indret dit hjem med grønne planter

Når vi snakker boliginspiration, er det ikke kun møbler og maling det handler om. Planter i boligen er ikke til at komme uden om. Hvordan indretter du med de skønne grønne planter? Her kommer et par ideer. Har du plads i din entre, vil et plantehjørne give liv til rummet. Har du en reol i stuen, vil en plante skabe liv og bryde udtrykket op. Stil den øverst i reolen så den skaber højde og hvis planten har blade der kan hænge ned, ser det ekstra fedt ud. Planter i køkkenet er også en super fin ide. Her kan du have krydderurter i små krukker, eller et citrustræ i vindueskarmen for eksempel. 

Pastelfarver giv liv til dit hjem

Pastelfarver hitter i de nordiske hjem i disse år. Og det er helt forståeligt. De lyse og sarte toner giver ro for øjet og skaber et hyggeligt udtryk uden at rode for meget. Skab luft i indretningen med lette møbler og lyse pastelfarver, som giver et elegant og enkelt udtryk. Du kan for eksempel indrette med et par mørkere nuancer på et tæppe eller puder for at indramme din stue. Pastelfarver er også et godt valg fordi man ikke bliver træt af dem så hurtigt som kraftigere farver. Hold de store møbler i neutrale farver, og giv den så gas med pastelfarver på tæpper, puder og pyntegenstande.

Stue

Indret med træ og byd naturen velkommen indenfor 

Træ har været brugt til at fremstille møbler af nærmest altid, og det er der også en rigtig god grund til. Træ har en lang holdbarhed, træ skaber hygge og struktur i indretningen, og træ et godt gedigent materiale der aldrig går af mode. Tag naturen med ind i indretningen, ved at bruge ubehandlet træ. Det skaber et råt og smukt udtryk. Et plankebord i eg vil også give et løft til enhver stue, og det vil være en investering, der holder i mange år. Husk at passe godt på dine møbler af træ, så kan de holde for evigt. Her er der også en god mulighed for at være miljøbevidst, da man kan overveje at købe møbler i træ af genbrugstræ. Få en masse boliginspiration ved at kigge efter møbler af træ. 

Previous Article

Derfor er det vigtigt, at du får din tagrende renset

Next Article

Sådan indretter du det perfekte TV-hjørne

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *