Det Offentlige

Offentlig debat når den er bedst!

Husk at få et afbræk fra hverdagens stress og jag

Ingen kommentarer Del:
Skrivning
h175

Kender du til det, at man bare suser rundt dag ind og dag ud? Din liste med gøremål bliver ved med ikke rigtig at blive kortere – der kommer hele tiden nye ting, du skal ordne. For mange danskere er hverdagen meget travl. Der er mange forskellige ting at se til. Dette kan hurtigt blive uoverkommeligt, og du kan komme til at føle dig magtesløs. Derfor er det vigtigt at sørge for at tage sig nogle pauser hver dag. 

Det kan gøre en verden til forskel, hvis du sørger for med nogle små pauser at give dig selv et pusterum i hverdagen. Læs med her, hvis du vil have inspiration til, hvordan du kan skabe dig små afbræk i en travl hverdag. 

Ansigtsbehandling

Indlæg pauser i løbet af din dag

Det kan være en idé simpelthen at indlægge nogle små pauser i løbet af din dag. Når du er på arbejde, kan du simpelthen skrive nogle små pauser ind i dit dagsprogram. Brug disse pauser på lidt forskellige ting. 

Du kan fx gå en lille tur for lige at få lidt gang i musklerne. Du kan også gå ud i køkkenet og drikke et glas vand – nogle gange har man også brug for bare lige at stå og stirre lidt. 

Det kan også være en idé at strække lidt ud i løbet af din arbejdsdag. Hvis du sidder meget ned ved en computer, kan du nemt få ondt i ryggen og skuldrene. Med lidt udstrækning kan du få din krop til at slappe lidt af. 

Sådanne pauser behøver ikke vare længere end en 5-10 minutter, men de gør en verden til forskel. 

Prioriter ro når du har fri fra arbejde

Når du har fri fra arbejde, er det med at overveje grundigt, hvordan du vil bruge din tid. Måske har du børn og et hjem at se til – så kan det godt være, at det er nok bare at tage hjem og bruge tid med familien. 

Hvis du har en hobby, som du dyrker, kan det også være gavnligt, at du sørger for, at du har tid til at dyrke denne hobby i løbet af ugen. Det vil uden tvivl bringe dig glæde og ro. 

Et godt råd er generelt at lade være med fuldstændig at fylde sin kalender med aftaler. Dette vil du sandsynligvis ikke kunne overskue i længden. 

Solnedgang

Gå hele vejen med lidt selvforkælelse

Hvis du vil gøre lidt ekstra så forsøg dig med lidt selvforkælelse. Dette kan fx være en tur i wellness eller spa. Du også overveje et besøg i en skønhedsklinik, hvor du helt sikkert vil blive forkælet. Du kan for eksempel overveje en ansigtsbehandlinger Roskilde

En anden form for selvforkælelse kunne være en lang gåtur i skoven. Her kan du evt. også tage én af dine nære med.

Previous Article

Skab et sundt arbejdsmiljø i dit firma

Next Article

Giv hende den perfekte aften

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *