Det Offentlige

Offentlig debat når den er bedst!

7 gode idéer til årets firmajulefrokost

Ingen kommentarer Del:
opdækning
h175

En god firmajulefrokost er ikke bare noget, der kommer af sig selv. Man skal sørge for, at der er nogle indslag, der er med til at gøre aftenen uforglemmelig. Det kan være, at det er dig, der står for at arrangere årets firmajulefrokost? Så kan du i denne artikel finde inspiration til, hvad du f.eks. kan vælge at have med til det. 

1) Sjovt med udklædning – den oplagte fest 

Udklædning giver altid folk et smil på læben eller får dem til at grine, og ingen fest er mere oplagt til udklædning, end en julefrokost er. Det kan være, at du skal have et sjovt skæg på, gevær på hovedet, eller være iklædt julebukser til årets firmajulefrokost.

jul

2) En pakkeleg skal der til 

Det er klart, at julen også handler meget om traditioner, og der er tradition for, at man har pakkeleg, når det er jul. Det er klart, at der også skal være nogle lidt sjove gaver, som man kan bruge til noget.

3) Afprøv folk juleviden med en julequiz 

Det kan også være sjovt, at man taler lidt om julen, hvorfor den er her, og så videre. Du kan afprøve folks juleviden ved at arrangere en julequiz. Det kan være, at du skal lave en holdopdeling, så det også bliver en leg, hvor folk kommer til at tale mere med hinanden. Når man er til en fest med sit firma, så handler det jo også ofte om, at man skal komme tættere på hinanden.

4) Husk en god mandelgave 

Det er også vigtigt, at der er en god mandelgave til julefrokosten. Hvordan skal man ellers få folk til at spise sig alt for mætte i risalamande?

gaver

5) Skal der synges julesange?

Det kan også være, at I skal synge nogle julesange til julefrokosten. Det er måske ikke noget, der er tradition for, men det kan være hyggeligt at synge sammen. Det er ikke fordi, at det behøves at lyde godt, men der er noget fællesskab i, at man alle sammen synger med på det samme. Og er der nogen sange, der er mere oplagte til at synge fælles end julesange?

6) Skab et dansegulv

Til en fed fest er der også for det meste et dansegulv, og det skal der naturligvis også være til årets firmajulefrokost. Det kan være, at du skal i gang med at kigge efter, hvordan du kan sørge for, at der kommer et dansegulv til festen.

7) Gør det nemt – hold det et offentligt sted

Hvis du gerne vil gøre det nemt for dig selv – og det i øvrigt helt i orden, hvis man gerne vil det – så kan du vælge at holde julefrokosten et offentligt sted, hvor der er taget hånd om alt det praktiske som opdækning og mad. Det er klart, at der er nok at være stresset over i julen, så hvis man kan gøre nogle opgaver lidt lettere, så skal man naturligvis gøre det. Det kan være, at du skal i gang med at kigge efter et sted i dag?

 

Previous Article

Giv en fræk gave til kvinden i dit liv

Next Article

BOB-Linkbuilding gør det nemt og effektivt at få relevante backlinks

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *